Un pompier, aflat în timpul liber, a sărit în ajutorul victimelor unui accident care a avut loc aproape de Vama Porţile de Fier I

Un pompier, aflat în timpul liber, a sărit în ajutorul victimelor unui accident care a avut loc aproape de Vama Porţile de Fier I

Locul unde s-a petrecut accidentul

Doi severineni au scăpat ca prin minune cu viaţă, după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un copac, iar apoi s-a răsturnat pe marginea drumului, aproape de Vama Porţile de Fier I. Un pompier care ieşise din tură le-a sărit în ajutor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul s-a petrecut marţi, 13 februarie, în jurul orei 8,30, pe DE 70, aproape de Vama Porţile de Fier I. Conducătorul unui autoturism Ford Sharan, în vârstă de 27 de ani, din Drobeta Turnu Severin, care se deplasa spre Orşova, a efectuat o manevră de depăşire, moment în care a pierdut controlul volanului, a intrat într-un copac de pe marginea drumului, iar autoturismul s-a răsturnat într-un şanţ.

Şoferul şi o pasageră au reuşit să se salveze ieşind din maşină prin geamul din stânga faţă.


Un pompier de la Detaşamentul de Pompieri Orşova, plutonierul major Gabriel Liciu, care ieşise din tură şi se deplasa spre Drobeta Turnu Severin, le-a sărit în ajutor celor două persoane. Le-a acordat primul ajutor şi apoi a scos bornele de la acumulatorul maşinii fiindcă exista riscul unei explozii. În poziţia în care se afla maşina răsturnată se scurgea carburant pe acumulator, plus că mergeau şi avariile şi aeroterma.

La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă, precum şi un echipaj de la Poliţia Rutieră pentru a investiga împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

citeste totul despre: