Trei dintre membrii reţelei de traficanţi de droguri de la Eşelniţa au fost arestaţi

Trei dintre membrii reţelei de traficanţi de droguri de la Eşelniţa au fost arestaţi

Cultura de cannabis descoperită la Eşelniţa

Judecătorii Tribunalului Mehedinţi au dispus ca trei din membrii grupării infracţionale din Eşelniţa, care se ocupau cu vânzarea de cannabis, să fie arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Alţi doi bărbaţi au fost arestaţi la domiciliu.

Răduţa Alexandru Alin, Moacă Daniel şi Jianu Denis Gabriel au fost arestaţi preventiv pentru cultivare şi vânzare de droguri de risc pentru 30 de zile. Împotriva altor doi inculpaţi în acest dosar, Tomescu Ioan Alexandru zis „Tomiţă” şi Hirt Nicolae Mădălin, magistraţii Tribunalului Mehedinţi au dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 8 octombrie şi până la data de 6 noiembrie, inclusiv.

În data de 7 octombrie, în urma a 8 percheziţii efectuate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi împreună cu  procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Mehedinţi la Eşelniţa, au fost descoperite o cultură outdoor de cannabis, ustensile folosite la întreţinerea şi recoltarea acesteia,  precum şi muguri de cannabis proaspăt culeşi.

A fost descoperită o cultură outdoor de canabis, constituită din plante în diferite stadii de dezvoltare, cu înălţime de aproximativ 2,5 metri, împreună cu echipamentele necesare cultivării.

De asemenea, poliţiştii au ridicat muguri de canabis proaspăt culeşi, aflaţi în diferite stadii de uscare, 12 telefoane mobile, precum şi diferite ustensile folosite la întreţinerea şi recoltarea culturii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: