Scene revoltătoare pe terenul de sport. Un bărbat a ameninţat şi a agresat mai mulţi copii. De ce a recurs la astfel de gesturi - VIDEO

Scene revoltătoare pe terenul de sport. Un bărbat a ameninţat şi a agresat mai mulţi copii. De ce a recurs la astfel de gesturi - VIDEO

Un bărbat a intrat pe un teren de sport din Drobeta Turnu Severin, unde mai mulţi copii se jucau şi i-a îmbrâncit, i-a ameninţat şi i-a înjurat pentru că nu i-ar fi lăsat pe copiii săi să se joace cu mingea de fotbal. Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele agresorului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imagini video au fost postate pe Facebook, cu un bărbat care intră pe un teren de sport din Drobeta Turnu Severin, unde mai mulţi copii de circa 14-15 ani se joacă. Bărbatul îi ameninţă, îi înjură şi chiar îi îmbrânceşte pe copii.
 
Potrivit martorilor, agresorul era nemulţumit că băieţii de pe terenul de sport nu i-ar fi lăsat şi pe copiii lui să se joace cu mingea de fotbal şi a încercat, astfel, să facă dreptate. De asemenea, în filmare, adultul se plânge că minorii au avut un limbaj neadecvat faţă de persoanele vârstnice. Unii martori ai scenei susţin că minorii agresaţi ar fi copii-probleme şi chiar că ar fi avut asupra lor un cuţit.
 
Poliţiştii s-au autosesizat, după apariţia imaginilor în spaţiul public, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire şi alte violenţe.

Imagini cu puternic conţinut emoţional şi limbaj necenzurat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările