Reţinuţi pentru tâlhărie. Au smuls lanţul de aur de la gâtul unei femei pe un bulevard din Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
talharie

Trei bărbaţi din judeţul Dolj sunt cercetaţi de poliţiştii mehedinţeni pentru tâlhărie calificată. Unul dintre suspecţi a fost depistat şi reţinut de poliţişti în timp ce încerca să părăsească ţara

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au identificat în data de 3 mai a.c. trei bărbaţi de 18, 26 respectiv 28 ani, din judeţul Dolj, suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Unul dintre suspecţi a fost depistat de poliţişti în timp ce încerca să părăsească ţara, prin punctul de trecere a frontierei de la Nădlac.

Din cercetări a reieşit faptul că aceştia, în noaptea de 26 august 2018, au smuls un lănţişor de la gâtul unei femei de 27 ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce se deplasa pe bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiu. Prejudiciul estimat la valoarea de 3.100 lei a fost recuperat integral.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe de reţinere, doi dintre suspecţi, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Suspecţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi  Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mehedinţi, iar astăzi, 04 mai a.c., vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea de arestare preventivă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite