Intoxicați cu hidorgen sulfurat la Romag Prod

Intoxicați cu hidorgen sulfurat la Romag Prod

Instalații Romag Prod

Doi bărbați în vârstă de 49 de ani, respectiv 56 de ani, angajați la Uzina de apă grea au ajuns la spital, azi-noapte. Ei lucrau la pompe când s-au intoxicat cu hidrogen sufurat.

Ştiri pe aceeaşi temă


Cei doi au fost transportați de urgență pentru îngrijiri medicale.

“Unul dintre  pacienți a fost interntat pe secția medicală, astăzi va fi externat. Celălalt  a fost examinat și nu a necesitat internare, prezenta, doar, excoriații faciale ”, a declarat Elena Bololoi, directorul de îngrijiri medicale de la Spitalul Județean Mehedinți.

Ei efectuau o intervenție la pompe în cadrul unității când a avut loc incidentul. O anchetă internă va fi demarată pentru a stabili dacă este vorba despre o eroare tehnică sau umană.

Va începe o anchetă internă pentru a stabili ce s-a întâmplat. În acel moment, cei doi aveau o intervenție la pompe, o să se analizeze cazul și vom avea răspunsul în două -trei zile. Acum cei doi angajați sunt liberi”, a declarat Adrian Olaru, director RAAN.


 Inspectoratul Teritorial de Muncă nu va începe o anchetă în acest caz

Nu am primit nicio sesizare. Intervenim numai dacă accidentul de muncă  este mortal, colectiv sau gradul de invaliditate este mare ”a declarat  Mihaela Munteanu, inspector șef la ITM Mehedinți.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările