Cursuri de teatru pentru copii la Palatul Culturii „Teodor Costescu”

Cursuri de teatru pentru copii la Palatul Culturii „Teodor Costescu”

Copiii în timpul cursului împreună cu Manuela Vasilescu FOTO Alexandra Georgescu

Palatul Culturii „Teodor Costescu” vine în întâmpinarea copiilor talentaţi cu un curs dedicat lor. Într-o atmosferă relaxată şi veselă, copiilor le sunt stimulate imaginaţia şi creativitatea.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Este vorba de 10 elevi ai clasei pregătitoare B (învăţătoarea Roxana Niţişor) de la şcoala „Alice Voinescu” din Drobeta-Turnu Severin

“Încercăm să punem bazele unui curs de teatru pentru că noi credem foarte mult că de aici începe teatrul şi respectul pentru teatru, de la vârsta de 6 ani. În momentele acestea trebuie să înveţe că sala de teatru trebuie respectată, că cel care este pe scenă trebuie respectat şi cel mai probabil se va concretiza cu un spectacol de teatru”, spune Manuela Vasilescu, sub îndrumarea căreia va avea loc acest curs.

Specialiştii spun că prin aceste cursuri de teatru copii învaţă, printre altele,cum să îşi stăpânească emoţiile, cum să le canalizeze într-un mod pozitiv şi cum să îşi construiască reacţii adecvate la diverse situaţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările