Bărbatul care a ucis o femeie cu o rangă în cap este de negăsit

Bărbatul care a ucis o femeie cu o rangă în cap este de negăsit

Poliţia îl caută în continuare pe tânărul suspect în cazul crimei care a îngrozit săptămâna trecută întreg Severinul. Atunci, o femeie de 45 de ani a fost omorâtă cu sânge rece, fiind lovită cu o rangă în cap.


Bărbatul care este bănuit că a ucis o femeie lovind-o cu o rangă în cap nu a  fost deocamdată prins de poliţie. Între timp şi mama sa l-a dat dispărut la poliţie.

Femeia, în vârstă de 54 de ani, susţine că fiind plecată în Italia, în după-amiaza zilei de 28 august  a vorbit la telefon cu fiul său, Mara Alexandru-Alin, din Drobeta Turnu-Severin, iar după încheierea convorbirii telefonice, acesta nu a mai putut fi contactat, părăsind domiciliul fără a mai reveni până în prezent.

În urma sesizării a fost dispusă căutarea la nivel naţional, semnalmentele acestuia fiind comunicate poliţiştilor aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publica, dar şi altor structuri în vederea identificării.

Persoana dispărută are păr şaten, ochi verzi, 1,75 m înălţime, 90 kg.

”Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciu de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, spun reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

Crima a avut loc joi, 29 august, în jurul orei 5,00, când Gica Brînzei, de 45 de ani, a fost lovită cu o rangă în cap în timp ce se deplasa spre o staţie de autobuz pentru a ajunge la locul de muncă.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: