Adrian Cican revine la conducerea Spitalului din Orşova

Adrian Cican revine la conducerea Spitalului din Orşova

Adrian Cican

Adrian Cican, managerul demis pe 15 ianuarie a.c. de către primarul Marius Stoica de la Orşova, se întoarce la conducerea Spitalului Municipal Orşova, în urma deciziei magistraţilor de la Secţia Contencios a Tribunalului Mehedinţi.

Adrian Cican s-a adresat instanţei de contencios a Tribunalului Mehedinţi, căreia i-a solicitat anularea dispoziţiei de încetare a mandatului de manager şi, totodată, suspendarea efectelor dispoziţiei până la pronunţarea definitivă a cauzei privind anularea. Instanţa a admis cererea şi aceasta este executorie, astfel, începând din data de 12 februarie 2019, managerul se întoarce la conducerea Spitalului din Orşova.

”Respinge excepţia necompetenţei materiale. Respinge excepţia inadmisibilităţii. Admite cererea. Dispune suspendarea dispoziţiei cu nr. 5 din data de 15.01.2019 a primarului Municipiului Orşova până la pronunţarea definitivă a cauzei privind anularea dispoziţiei. Dispunerea repunerea reclamantului în drepturile deţinute anterior emiterii dispoziţiei. Executorie. Cu recurs în 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 11.02.2019”, se arată în decizia magistraţilor.

Adrian Cican a fost demis din funcţie în data de 15 ianuarie de primarul municipiului Orşova, Marius Stoica, reproşându-i-se printre altele că nu a scăzut cheltuielile asumate prin contractul de management.


 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: