A făcut drifturi cu BMW-ul până s-a răsturnat pe trotuar într-un sens giratoriu din Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 ani a fost protagonistul unui accident spectaculos pe bulevardul Revoluţiei din Drobeta Turnu Severin, luni, 20 mai a.c., în jurul orei 15:30.

Din cele relatate de martori, acesta ar fi încercat să facă  drifturi cu un autoturism marca BMW seria 5, în sensul giratoriu de la intersecţia bulevardului Revoluţiei cu strada I. C. Brătianu, dar în final a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe trotuar.

Numai norocul a făcut ca în acel moment să nu treacă vreun pieton având în vedere că zona unde a avut loc accidentul este foarte aglomerată. În apropiere se află o piaţă agroalimentară, dar şi două supermarketuri.

Şoferul teribilist a scăpat nevătămat, dar a fost preluat de poliţişti pentru recoltarea de probe biologice.

„Un tânăr de 19 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Revoluţiei, nu a adaptat viteza la ieşirea din sensul giratoriu, de la intersecţia cu str. W. Mărăcineanu, răsturnându-se în afara părţii carosabile. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. A fost transportat la spital pentru investigaţii medicale. De asemenea, a fost întocmit dosar de cercetare penală”, a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite