Urmărire cu focuri de armă pentru oprirea unei maşini în Delta Dunării. Ce transportau suspecţii

Urmărire cu focuri de armă pentru oprirea unei maşini în Delta Dunării. Ce transportau suspecţii

Maşina condusă de suspecţi                                                          FOTO: Poliţia de Frontieră

Dosarul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, urmând a se stabili întreaga activitate infracţională a celor doi suspecţi.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea au desfăşurat o acţiune de urmărire a  unui autoturism în care se aflau două persoane, care transportau aproximativ 90 kilograme de peşte, fără documente legale.

Totul s-a petrecut luni, 21 octombrie, când poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea, acţionând în baza unei informaţii, au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri pe raza localităţii Murighiol, judeţul Tulcea, un autoturism marca Opel, înmatriculat în Bulgaria, despre care se deţineau date că transportă o cantitate însemnată de peşte.

„Având în vedere că şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, continuându-şi deplasarea în viteză, poliţiştii de frontieră au procedat la urmărirea autoturismului în cauză.

Pe timpul misiunii, pentru indisponibilizarea autovehiculului s-a folosit armamentul din dotare, fiind executate mai multe focuri de avertisment în plan vertical, conform prevederilor legale, însă nici de această dată conducătorul auto nu a oprit, iar ulterior acesta împreună cu pasagerul au abandonat autoturismul şi au fugit”, transmite Poliţia de Frontieră.

Maşina suspecţilor a fost dusă la sediul Poliţiei de Frontieră în vederea continuării cercetărilor, iar în urma controlului a fost descoperită cantitatea de 88 kilograme de peşte, din specia caras.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră au identificat persoanele aflate în autoturism, cercetările continuând sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Morun de 200 de kilograme, capturat ilegal, eliberat în Marea Neagră

VIDEO Pescari prinşi la braconat în Delta Dunării. Aveau sute de kilograme de peşte în bărci
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările