VIDEO Moment bizar la Timişoara. Banner de susţinere a lui Bogdan Licu, „plantat“ pe traseul lui Klaus Iohannis

VIDEO Moment bizar la Timişoara. Banner de susţinere a lui Bogdan Licu, „plantat“ pe traseul lui Klaus Iohannis

Un bărbat şi o femeie au afişat, cu ocazia vizitei lui Klaus Iohannis la Timişoara, un banner de susţinere a lui Bogdan Licu FOTO Daniel Dancea

Preşedintele Klaus Iohannis a participat luni, 16 decembrie, la Timişoara, la o serie de evenimente dedicate marcării a 30 de ani de la declanşarea Revoluţiei Române din Decembrie 1989. În cursul plimbării făcute de preşedintele Iohannis prin centrul oraşului a avut loc o scenă bizară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o perioadă în care se vorbeşte intens de demersurile pe care procurorul general interimar Bogdan Licu le-ar face pentru a obţine un mandat plin la Parchetul General, un moment ciudat a avut loc luni, la Timişoara, unde preşedintele Klaus Iohannis a participat la mai multe evenimente dedicate împlinirii a 30 de ani de la izbucnirea Revoluţiei din Decembrie 1989.

Concret, preşedintele a participat la o slujbă organizată în cinstea eroilor din Decembrie 1989 la Catedrala Mitropolitană. La ieşirea din catedrală, preşedintele a depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor din Piaţa Victoriei. De aici, Klaus Iohannis a plecat, pe jos, spre Palatul Culturii, unde a participat la un alt eveniment dedicat evenimentelor din Decembrie 1989.

Pe traseu, Klaus Iohannis a fost întâmpinat de un bărbat şi o femeie care ţineau un banner de mari dimensiuni pe care scria „Procurorul general Bogdan Licu a salvat Dosarul Revoluţiei”. Bărbatul a declarat că este revoluţionar şi se numeşte Gheorghe Morari. Un bărbat în civil i-a cerut buletinul femeii care ţinea banner-ul la celălalt capăt, dar i-a înapoiat imediat actul de identitate şi a plecat. Preşedintele Klaus Iohannis a trecut zâmbitor pe lângă banner, salutând pe cineva. Nu e clar dacă pe bărbatul care ţinea banner-ul sau pe un tânăr din faţa lui, care filma cu telefonul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: