VIDEO Gest disperat al bănăţenilor din Valea Almăjului. Au ieşit în stradă din cauza drumurilor jalnice

VIDEO Gest disperat al bănăţenilor din Valea Almăjului. Au ieşit în stradă din cauza drumurilor jalnice

Almăjenii au recurs la un gest disperat din cauza stării jalnice a drumurilor FOTO Gheorghe Herac/Facebook

Sătui de aşteptări şi promisiuni, zeci de şoferi din Valea Almăjului au ieşit în stradă, cerând să le fie reparate drumurile. Unul dintre drumurile pentru care cetăţenii cer asfalt duce pe Cheile Nerei, una dintre cele mai frumoase zone din Banat.

Mai mulţi localnici din Valea Almăjului au ieşit duminică în stradă, cerând repararea drumurilor din zonă. Unul dintre drumurile cu mari probleme este cel care face legătura între Bozovici şi Dalboşeţ. Pe acest drum sunt nevoiţi să circule şi oamenii din alte localităţi din zonă cum ar fi: Bănia, Gârbovăţ, Şopotu Vechi, Şopotu Nou sau Moceriş. Gropile de pe acest drum trebuie să le îndure şi şoferii care vor să ajungă pe Cheile Nerei dinspre Şopotu Nou. „Protest împotriva drumurilor deplorabile din Valea Almăjului, nu de 1-2 ani, ci de 15-20 de ani. Ruşine primarilor care nu au participat la o acţiune cetăţenească. Ruşine Consilului Judeţean pentru nepăsare, indolenţă şi ipocrizie!!!”, a scris Gheorghe Herac, unul dintre cetăţenii care a postat imaginile cu protestul pe Facebook.

Aşa arată unul dintre drumurile din Valea Almăjului FOTO reperealmăjene.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: