VIDEO Elevă de liceu bătută cu sălbăticie de o altă adolescentă. Zeci de tineri stau şi se uită cum copila este maltratată

VIDEO Elevă de liceu bătută cu sălbăticie de o altă adolescentă. Zeci de tineri stau şi se uită cum copila este maltratată

Bătaia a fost filmată şi postată pe internet FOTO Opinia Timişoarei

Scene de o violenţă extremă au fost surprinse într-un parc din centrul Timişoarei. O adolescentă a fost bătută cu sălbăticie de o altă tânără. Imaginile au ajuns pe internet. Poliţia s-a autosesizat.

Ştiri pe aceeaşi temă

O înregistrare video publicată de opiniatimisoarei.ro suprinde o bătaie violentă între două adolescente din Timişoara. Din imagini se poate vedea cum o fată este dusă de o altă tânără pe o alee din Parcul Botanic. 

În urma lor vine un grup de aproximativ 25 de tineri, iar la un moment dat agresoarea se năpusteşte asupra victimei pe care o loveşte cu pumnii şi picioarele. Toţi tinerii din grup stau şi se uită. 

Mai mult decât atât, în imagini se poate vedea cum o fată impinge victima „în ring” pentru ca bătaia să continue. La un moment dat nişte băieţi încearcă să o oprească pe agresoare, dar sunt daţi la o parte de prietenele acesteia, care fac scut în jurul bătăuşei.


Potrivit Opinia Timişoarei, Poliţia s-a autosesizat, iar inspectorii şcolari le-au indentificat pe tinere şi fac cercetări. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările