Spitalul în care s-au vindecat cei mai mulţi români infectaţi cu coronavirus are nevoie de ajutor. Cum pot fi ajutaţi medicii să îşi facă datoria

Spitalul în care s-au vindecat cei mai mulţi români infectaţi cu coronavirus are nevoie de ajutor. Cum pot fi ajutaţi medicii să îşi facă datoria

Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, acolo unde au fost vindecaţi până acum 51 de pacienţi infectaţi cu coronavirus, are nevoie de ajutor pentru a face faţă pandemiei.

Asociaţia Doctor Victor Babeş a lansat o campanie de strângere de fonduri prin SMS pentru Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, unitatea medicală unde în care au fost trataţi cei mai mulţi pacienţi vindecaţi până acum de coronavirus. Cei care vor să ajute spitalul o pot face printr-un SMS la 8841 cu textul DONAŢIE. SMS-ul poate fi trimis din orice reţea de telefonie mobilă: Vodafone, Orange, Telekom sau Digi. 

De asemenea, cei care vor să ajute Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara o pot face donând direct în contul Asociaţiei Doctor Victor Babeş: RO84RNCB0255113757760002 deschis pe numele Asociatiei Doctor Victor Babes Timisoara, str. Gheorghe Adam nr 13, CUI 18737642. „Banii vor fi folosiţi pentru dotări cu echipamente, materiale de igienă şi protecţie şi programe de eficientizare a luptei împotriva acestui virus. Spitalul de Boli Infecţioase este printre cele 6 unităţi medicale din România desemnate să preia cazurile de persoane infectate cu coronavirus şi să facă teste de specialitate pentru cei suspecţi de infectare. În acest moment, dintre toate unităţile, spitalul din Timişoara are rata cea mai mare de vindecaţi din ţară”, transmit reprezentanţii Asociaţiei Dr. Victor Babeş.

Campanie de strângere de fonduri şi pentru spitalul din Arad

O campanie de strângere de fonduri pentru spitalul de Boli Infecţioase şi Spitalul Judeţean Arad a demarat şi Asociaţia „Îngeri pentru suflete”, care s-a alăturat campaniei „Împreuna reclădim speranţa”, iniţială de Asociatia Şcoala Mamei Jr. „Campania are ca scop dotarea spitalelor din Timişoara şi Arad cu aparatură şi echipamente de protecţie în contextul actual al epidemiei de coronavirus. Până în acest moment am reuşit să achiziţionăm o parte din necesarul dat de personalul medical, dar lista încă e foarte lungă şi resursele financiare limitate. Ne dorim să mai cumpărăm ventilatoare pentru spitalul din Arad, teste Covid, lenjerii de unică folosinţă şi echipamente de protecţie, iar pentru asta avem nevoie de sprijinul tuturor, atât persoane fizice cât şi juridice”, a declarat Alexandra Timar, reprezentant al Asociaţiei „Îngeri pentru suflete”.

Donaţii pot fi făcute în conturile:

Asociaţia Îngeri pentru suflete
cont lei: RO74BTRLRONCRT0521432301
cont eur: RO24BTRLEURCRT0521432301
Paypal: alexandra20m@yahoo.com
Revolut: 0744 683 191

Sau

Asociatia Scoala mamei Junior
RO 02 RZBR 0000 0600 0989 3290

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările