Se reiau zborurile spre şi dinspre Anglia, Spania şi Belgia, pe Aeroportul Timişoara

Se reiau zborurile spre şi dinspre Anglia, Spania şi Belgia, pe Aeroportul Timişoara

Aeroportul Timişoara

Condiţiile ridicării progresive a restricţiilor de circulaţie aviatică fac posibilă continuarea creşterii treptate a operării zborurilor aeriene de pe aeroportul Timişoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reluarea zborurilor aeriene de legătură între România şi alte ţări, încă de luna trecută, a făcut posibilă reluarea operării zborurilor regulate de pe aeroportul Timişoara spre şi dinspre destinaţii din Germania (Dortmund, Frankfurt-Hahn, Memmingen şi Karlsruhe/ Baden-Baden), Italia (Bari, Bergamo, Bologna, Roma, Veneţia), Franţa (Paris-Beauvais).
 
Ca urmare a reactualizării listei ţărilor care sunt considerate sigure şi din care pasagerii pot reveni în ţară fără să mai intre în izolare sau carantină, pe lângă destinaţiile din Germania, Italia şi Franţa, se mai adaugă un număr de 22 de ţări. Cu trei dintre acestea aeroportul Timişoara are legătură aeriană directă, respectiv: Anglia (Londra-Luton), Spania (Barcelona, Madrid, Valencia) şi Belgia (Bruxelles-Charleroi). 
 
Astfel începând de astăzi, 7 iulie 2020, pe aeroportul din Timişoara se vor relua zborurile regulate spre şi dinspre Londra-Luton şi Barcelona, urmând ca de mâine, 8 iulie, să fie reluate şi zborurile directe spre şi dinspre Bruxelles-Charleroi şi Valencia, iar din 10 iulie se va relua şi cursa directă spre şi dinspre destinaţia Madrid.
 
Planul măsurilor de protecţie pentru a limita răspândirea noului coronavirus, în ceea ce priveşte îmbarcarea si debarcarea pasagerilor pe aeroportul Timişoara este publicat pe site-ul aeroportului: www.aerotim.ro.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: