PSD câştigă alegerile europarlamentare în satul natal al Patriarhului Daniel. Cum s-a votat la referendum

PSD câştigă alegerile europarlamentare în satul natal al Patriarhului Daniel. Cum s-a votat la referendum

Imagine realizată în secţia de votare din satul natal al Patriarhului Daniel, cu ocazia alegerilor europarlamentare din 2014 FOTO Daniel Dancea

Biroul Electoral Judeţean Timiş continuă centralizarea voturilor de la alegerile europarlamentare şi referendum. Cifrele din Dobreşti, satul natal al Patriarhului Daniel, arată că aici PSD a câştigat alegerile detaşat.

PSD a pierdut la scor alegerile europarlamentare din judeţul Timiş, plâsându-se pe locul al treilea. Una dintre secţiile în care PSD a ieşit câştigător este cea din Dobreşti, satul natal al Patriarhului Daniel. Aici au votat 103 persoane, dintre care 22 pe lista permanentă şi 81 pe lista suplimentară. Două voturi au fost anulate, astfel că numărul voturilor valabil exprimate a fost de 101.

Din cele 101 voturi valabile, 35 au fost pentru PSD şi 19 pentru PMP. PNL, Pro România şi ALDE au luat la Dobreşti câte 11 voturi, iar USR – PLUS a obţinut opt voturi. Câte un vot au obţinut Partidul Socialist Român, UNPR şi candidaţii independenţi Peter Costea şi Gregoriana Carmen – Tudoran.

Alegătorii de la Dobreşti au votat la referendum

Din cei 103 alegători care s-au prezentat la vot în satul natal al Patriarhului Daniel, 70 de persoane au votat şi pentru referendum. Dintre aceştia, 60 au votat „DA” şi cinci au votat „NU”. Cinci voturi au fost anulate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările