Proiectul Openville din Timişoara a fost rebranduit. Iulius Town se naşte cu peste 220 de milioane de euro

Proiectul Openville din Timişoara a fost rebranduit. Iulius Town se naşte cu peste 220 de milioane de euro

Iulius Town din Timişoara

Companiile Iulius şi Atterbury Europe anunţă că Openville Timişoara, primul proiect cu destinaţie mixtă din vestul României, devine Iulius Town.

Proiectul în valoare de peste 220 de milioane de euro, cea mai mare investiţie în real estate din regiunea de vest a ţării, a fost gândit de la început să integreze Iulius Mall Timişoara, completat acum cu funcţiuni de office, retail şi entertainment.
 
Proprietarii susţin că ideea extinderii brandului, de la Openville la Iulius Town, a fost insuflată de aprecierea pe care o au timişorenii faţă de Iulius Mall.
 
Sub noul nume, proiectul urbanistic rămâne neschimbat, menţinându-se toate componentele prevăzute iniţial: pol regional de business, cea mai mare zonă de retail din vestul ţării, un parc, săli de evenimente şi noi locuri de parcare.
 
Prima etapă de dezvoltare a ansamblului mixt Iulius Town, aflată în curs de finalizare, va include: 120.000 mp de retail, 450 de magazine, noi branduri, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, trei săli de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, 100.000 mp de spaţii office, un tunel auto şi 4.070 de locuri de parcare.
 
Iulius Town include şi un parc spectaculos care va oferi un adevărat spectacol al naturii indiferent de anotimp. Mii de arbori din specii variate, lac, carusel etajat, locuri de joacă pentru copii şi un patinoar se numără printre atracţiile spaţiului verde.
 
Până în prezent, proiectul a livrat pe piaţa din Timişoara 50.000 mp de spaţii de birouri, în clădirile UBC 1, UBC 2 şi UBC 3.
 
În ansamblul mixt se lucrează la cel de-al patrulea imobil office, care va fi cea mai înaltă clădire din România (155 metri, 27 de etaje), la noile spaţii de retail, la amenajarea parcului, la o nouă parcare subterană şi la un tunel auto, care va fluidiza traficul din întregul areal.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: