Preşedintele PDL Timiş şi deputaţii Alin Popoviciu şi Cornel Sămărtinean, la DNA pentru chiriile de la Aeroport

Preşedintele PDL Timiş şi deputaţii Alin Popoviciu şi Cornel Sămărtinean, la DNA pentru chiriile de la Aeroport

Constantin Ostaficiuc, preşedintele PDL Timiş

Constantin Ostaficiuc, preşedintele PDL Timiş, alături de deputaţii Alin Popoviciu şi Cornel Sămărtinean, au fost audiaţi, vineri, la sediul DNA Timişoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Capii PDL Timiş sunt anchetaţi într-un dosar care priveşte închirierea spaţiilor comerciale de la Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” Timişoara, din perioada în care aeroportul a fost condus de Cornel Sămărtinean.

Majoritatea spaţiilor comericale din acea vreme au ajuns la o firmă deţinută de Cristian Iga, vărul deputatului Alin Popoviciu. Mai multe ilegalităţi au fost constate în urma unui control al Curţii de Conturi, iar spaţiile închiriate erau de patru ori mai mici decât cele anterioare.
 
Cornel Sămătinean este acuzat de abuz în serviciu, iar Constantin Ostaficiuc şi Alin Popoviciu pentru instigare la abuz în serviciu. Toţi trei s-au prezentat, vineri, la sediul DNA Timişoara, pentru a discuta cu procurorii anticorupţie. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: