Ministrul Turismului despre Capitala Europeană a Culturii în 2021: „Acest proiect nu aparţine doar Timişoarei, ci întregii ţări”

Ministrul
Turismului despre Capitala Europeană a Culturii în 2021: „Acest proiect nu aparţine doar Timişoarei, ci întregii ţări”

Bogdan Trif, Călin Dobra, Simona Neumann şi Simion Giurcă

Asociaţiei Timişoara 2021 a semnat un acord de parteneriat cu Ministerul Turismului din România pentru susţinerea şi promovarea Timişoarei Capitală Culturală Europeană.

Asociaţia Timişoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii a semnat un acord de parteneriat cu Ministerul Turismului, pentru promovarea proiectului  „Timişoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii”.
 
Protocolul a fost semnat de către ministrul Turismului, Bogdan Trif, şi directorul executiv al Asociaţiei Timişoara 2021, Simona Neumann. 
 
„Acest proiect nu aparţine doar Timişoarei, ci întregii ţări. Cu siguranţă va fi un succes, şi Timişoara şi România vor beneficia de acest succes”, a declarat ministrul turismului, Bogdan Trif, la semnarea acordului de parteneriat.
 
„Timişoara 2021 este un proiect cultural, dar este şi un proiect al oraşului care reprezintă întreaga ţară. Este un mare avantaj faptul că prin acest parteneriat vom beneficia de prezenţa la toate târgurile de turism şi vom promova Timişoara şi regiunea la nivel naţional şi internaţional”, a declarat Simona Neumann.

 
Ministrul Turismului a afirmat la Timişoara că în perioada următoare va vor avea loc la Bucureşti întâlniri între reprezentanţi ai Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, Ministerul Transporturilor şi Ministerul Turismului pentru a pune la punct o strategie comună de spijinire a proiectului Timişoara 2021.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: