Atac în stil mafiot: maşina unui kickboxer, incendiată. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere VIDEO

Atac în stil mafiot: maşina unui kickboxer, incendiată. Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere VIDEO

Momentul în care maşina este incendiată

O maşină parcată în faţa unei case din comuna Giarmata (judeţul Timiş) a fost incendiată în noaptea de vineri spre sâmbătă, de persoane încă neidentificate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Timişoara, au fost sisizaţi, în jurul oreu 4 dimineaţa, cu privire la faptul că în localitatea Giarmata are o maşină. De asemenea, la faţa locului s-a desplarat şi un detaşament de pompieri, care a reuşit stingerea incendiului. 
 
“În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, în care se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor producerii evenimentului”, a transmis IPJ Timiş. 

Localnicii susţin că incidentul ar putea avea legătură cu o petrecere desfăşurată la o pensiune, acolo unde era parcată maşina incendiată. Locuitorii deranjaţi de gălăgie au sunat de la poliţie pentru a face reclamaţie, dar se pare că niciodată nu s-a făcut linişte după sosirea oamenilor legii. 
 
Pressalert a prezentat în exclusivitate imaginile surprinse de o cameră de supraveghere. Se poatea vedea cum o persoană stropeşte cu un lichid inflamabil maşina parcată, după care dă foc şi apoi se face nevăzut cu autoturismul din care a coborât. 
 
Proprietarul maşinii a ieşit cu extinctorul pentru a încearcă să stingă flăcările. La faţa locului s-au deplasat apoi pompierii, dar şi poliţiştii.
 
Conform informaţiilor Pressalert.ro, maşina distrusă aparţine unui luptător de kickbox din Timişoara, Alin Văcăreanu, care nu a putut fi contactat până la redactarea acestei ştiri. 
 

Sursa video: Pressalert.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările