FOTO Primarul Timişoarei, cu pantalonii suflecaţi, pe şantierul pasajului subteran de la Openville: "Lucrările au avansat foarte frumos"

FOTO Primarul Timişoarei, cu pantalonii suflecaţi, pe şantierul pasajului subteran de la Openville:

Nicolae Robu în tunelul de la Openville

La mai bine de patru ani de la străpungerea tunelului de la viitorul subpasaj Michelangelo, primarul Nicolae Robu s-a fotografiat din nou cu pantalonii suflecaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În 2014, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare cu pantalonii suflecaţi, la intrarea în pasajul Michelangelo. Atunci, Robu s-a arătat bucuros că utilajul adus din Italia a străpuns tunelul viitorului pasaj. Nicolae Robu recidivat în 2018. Primarul s-a fotografiat pe şantierul viitorului subpasaj de la Openville, tot cu pantalonii suflecaţi.
 
“Traficul pe inelul 2 va fi reluat imediat după ieşirea din iarnă, pentru că lucrările la complexul de pasaje pe două niveluri subterane de pe inelul 2 au avansat foarte frumos. Concret, pe jumătate din tunelul pe patru benzi carosabile de pe primul nivel subteran -tunel care, reamintesc, face legătura între Str. Calea Sever Bocu (partea din aceasta din zona Pieţei Consiliul Europei) şi intersecţia giratorie Bd. Antenei - Inelul 2 (partea din acesta ce vine dinspre Str. Baader)- s-au dat deja jos cofrajele şi se lucrează acum la instalaţia electrică, iar pe cealaltă jumătate se va ajunge în acest stadiu în circa o lună. Celălalt tunel, care leagă cu câte o bandă carosabilă pe sens, etajul doi subteran al noii parcări din cadrul proiectului Open Ville, aflată în construcţie în fază avansată şi ea, de Str. Demetriade, perpendicular pe primul, situat la nivelul 2 subteran, deci care trece pe sub primul este deja gata”, a anunţat Nicolae Robu.
 
Nicolae Robu la pasajul Michelangelo, în 2014
 
Primarul a reamintit că aceste lucrări sunt gândite de Primăria Timişoara şi impuse ca sarcină dezvoltatorului proiectului Open Ville.
 
“Menţionez că Primăria Timişoara, sprijinind la maxim investiţiile în oraş, şi impune investitorilor, tuturor, evident, în termenii în care îi permite legea să o facă, armonizarea intereselor lor cu interesul public. Ca să dau doar două alte exemple: NEPI a făcut pe banii săi liniile de tramvai şi giraţia din Calea Şagului, domnul Ovidiu Şandor tocmai face pe banii săi un tronson de inelul 2 de câteva sute de metri între Bd. Tache Ionescu (punctul de intersecţie a acestuia cu Str. Înfrăţirii) şi malul Canalului Bega, unde Primăria va construi în 2019 un nou pod. Evident, toate aceste contribuţii ale investitorilor la interesul public sunt şi în interesul lor, Primăria gândind toate aceste lucrări în cadrul preocupărilor de scurtare a traseelor de legătură între diverse puncte din oraş şi de creştere substanţială a mobilităţii în oraşul nostru”, a explicat Robu.
 

Pe şantierul de la Openville

Spre deosebire de pasajul Michelangelo, unde s-a săpat pur şi simplu un tunel, aici tehnologia folosită de firma constructoare este cu totul diferită.
 

 
Puteţi să citiţi mai multe despre acest proiect aici:
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: