Accident feroviar în apropiere de Timişoara. Maşină lovită de un tren Regio Trans. O tânără de 12 ani a fost dusă la spital

Accident feroviar în apropiere de Timişoara. Maşină lovită de un tren Regio Trans. O tânără de 12 ani a fost dusă la spital

Foto arhiva Adevărul

Reprezentanţii ISU Timiş au fost informaţi că în maşina lovită a rămas încarcerată o tânără de 12 ani. Până să ajungă echipajul medical la faţa locului, fata a fost scoasă din maşină.

Accident feroviar în Timiş, vineri după masă, în apropiere de Timişoara. Un autoturism în care se aflau două persoane, un bărbat şi o minoră de 12 ani, a fost lovit de un tren Regio Trans, la o trecere de cale ferată din apropiere de Dudeştii Noi.  
 
„Iniţial am primit informaţia că fata era încarcerată, însă până a ajuns echipajul nostru la faţa locului, ea a fost extrasă deja din maşină. Colegii mi-au spus că minorei i s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului şi urmează să fie transportată la spital. Bărbatul a refuzat îngrijirile medicale. Din ce ştim noi, nimeni din tren nu a fost rănit. La locul intervenţiei se asigura măsurile PSI necesare. Circulaţia este blocată la această oră”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Timiş.

Revenim cu amănunte. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: