Târgu-Mureş: EXCLUSIV Rezultatele examenului de titularizare

În această seară, cei peste 1.400 de candidaţi înscrişi la examnul de titularizare din Mureş au aflat dacă au reuşit să obţină un post de titular. Cei nemulţumiţi de rezultate au posibilitatea de a depune contestaţii, până mâine seară.

Ştiri pe aceeaşi temă


Iniţial, afişarea rezultatelor la examenul de titularizare era programată pentru ora 15.00, dar din cauza unor probleme informatice, ora de afişare s-a amânat pentru această seară.

Rezultatele obţinute de candidaţii din judeţul Mureş pot fi vizualizate pe AICI

În judeţul Mureş 2.226 de candidaţi s-au înscris la examenul de titularizare, dintre care aproape 1700 pentru titularizare, peste 400 de concurenţi pentru suplinire prin continuitate şi 150 pentru detaşare la cerere prin concurs specific, însă de la examen au lipsit aproape 300 de persoane.

Au existat şi patru tentative de fraudă, cei prinşi fiind eliminaţi din examen. Repartizarea candidaţilor care vor obţine note peste 7, în urma rezolvării contestaţiilor, se va desfăşura în perioada 22-23 iulie.

Candidaţii care vor obţine note peste şapte, dar nu vor mai prinde locuri, rămân pe liste de aşteptare pentru împărţirea posturilor de anul viitor.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările