Peste 700 de persoane vaccinate în primele 5 ore ale maratonului de la Târgu Mureş. Valeriu Gheorghiţă, alături de oameni

Peste 700 de persoane vaccinate în primele 5 ore ale maratonului de la Târgu Mureş. Valeriu Gheorghiţă, alături de oameni

În perioada 14 - 17 mai se desfăşoară maratonul de vaccinare la Târgu Mureş.

Maratoanele de vaccinare organizate la nivel naţional, continuă. În cadrul celui de la Târgu Mureş, s-au vaccinat peste 700 de persoane în primele 5 ore. Valeriu Gheorghiţă este alături de oameni la Facultatea de Farmacie a Universităţii de Medicină, Farmacie şi Tehnologie „George Emil Palade”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Momentul acesta îmi trezeşte amintiri deosebite din anii studenţiei, iar legătura cu aceste locuri încă există. Regăsesc aceiaşi oameni minunaţi. Sunt emoţionat şi onorat, în egală măsură, pentru că am ocazia să exercit acum, aici, acest act de sănătate publică extrem de important pentru România.” Dr. Valeriu Gheorghiţă, conform Ro Vaccinare.

Maratonul de vaccinare de la Târgu Mureş se desfăşoară în perioada 14 - 17 mai, non-stop. Are 10 fluxuri de imunizare, voluntari din domeniul medical şi serul folosit este Pfizer.

Vaccinarea se poate face fără programare, ci doar cu cartea de identitate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările