Incendiu violent la o fabrică de mobilă din Reghin. Focul a cuprins mai multe hale şi riscă să se extindă la altele

Incendiu violent la o fabrică de mobilă din Reghin. Focul a cuprins mai multe hale şi riscă să se extindă la altele

Incendiu la o fabrică de mobilă din Reghin FOTO ISU Mureş

Pompierii intervin, vineri seară, pentru stingerea unui incendiu violent care se manifestă la o fabrică de mobilă din Reghin, judeţul Mureş. Focul a cuprins mai multe hale şi riscă să se extindă la altele.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: 
În cadrul intervenţiei au fost alertaţi pentru a intervenii în sprijin pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Garda de Intervenţie Miercurea Nirajului, pompieri voluntari Ruşii Munti, Gurghiu, Ibăneşti, Hodac, pompieri voluntari din cadrul serviciului privat Kastamonu şi au fost alertate pentru a intervenii în sprijin ISU Bistrita-Nasaud şi ISU Harghita”, au mai transmis pompierii ISU Mureş. 
 
Ştire iniţială
 
„Incendiu hală la fabrica de mobilă în municipiul Reghin, str. Apalinei. Intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reghin şi din cadrul Detasamentului de Pompieri Târgu Mures”, a transmis, vineri seară, ISU Mures.
 
Sursa citată a precizat că incendiul se manifestă violent, pe o suprafaţă de mai mare de 1.000 mp, la mai multe hale de depozitare cu posibilitate de propagare la halele învecinate.
 
Deocamdată nu există informaţii că ar exista victime.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările