Un şofer din Gorj care a fost prins de mascaţi, în stare critică la spital

Un şofer din Gorj care a fost prins de mascaţi, în stare critică la spital

Mai mulţi poliţişti de la Intervenţie Rapidă din Gorj sunt vizaţi de o anchetă penală                Foto: Digi 24

Mai mulţi poliţişti gorjeni sunt vizaţi de o anchetă penală, în care se fac cercetări sub acuzaţia de tentativă de omor, lovire şi chiar tortură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constantin Dodoi, de 41 de ani, din oraşul Novaci, se află în stare foarte gravă la spital. În calitate de şofer, în urmă cu câteva zile, acesta ar fi refuzat să oprească la semnalul agentului de poliţie, pe o stradă din Novaci. Mai mult decât atât, Dodoi, potrivit unui comunicat al Poliţiei Gorj, l-ar fi acroşat pe poliţist, iar acesta a avut nevoie de îngrijiri. 
 
Şoferul a fost capturat de poliţiştii de la Intervenţii Rapide şi a ajuns, iniţial, în arestul poliţiei, după care a semnalat că nu se simte bine şi a fost transportat cu ambulanţa la spital, unde s-a constat că avea o serie de leziuni interne foarte grave, fiind supus imediat unei operaţii. 
 
„Mi-a spus că a fost bătut în sediul poliţiei într-o cameră în care nu se află o cameră de supraveghere video. 
Când se vor stabili făptaşii, se impune o măsură preventivă. 
El a avut dureri, dar au fost mai puternice atunci când a ajuns în arestul poliţiei. A venit salvarea şi s-a intervenit imedait chirurgical. Coastele au atins plămânul. Este într-o stare critică. Este coerent în vorbire, dar vă imaginaţi cum se simte un bolnav căruia i s-a extirpat splina, o parte din ficat şi prezintă fracturi intercostale şi fractură de stern. este neimaginabil ceea ce s-a putut întâmpla. Spune că a fost bătut în sediul poliţiei“, a spus Mariana Ganea, avocatul lui Constantin Dodoi.
  

„Ne rugăm la Dumnezeu să fie bine“

 
Avocata spune că victima a fost şi dus în faţa instanţei de judecată, care a decis arestarea preventivă pe o perioadă de 30 d ezile pentru comiterea faptei de ultraj, după care, ca urmare a stării de sănătate, măsura s-a înlocuit cu cea a controlului judiciar: „Îşi aminteşte parţial. După loviturile pe care le-a primit a trebuit să suporte celelalte proceduri penale, mă refer la măsura arestului preventiv şi a trebuit să se prezinte în instanţă.
 
Dosarul se află în curs de cercetare. Are ca obiect comiterea infracţiunii de tentativă de omor şi tortură. Organele de cercetare penală îşi fac treaba. Ne rugăm la Dumnezeu să fie bine“, a mai spus avocata. 
 

Două dosare penale

 
„S-a deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru tentativă de omor şi alte infracţiuni. S-a deschis urmărirea penală «in rem»“, au comunicat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.
 
De asemenea, un alt dosar, pentru comiterea infracţiunii de ultraj se află pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, în care Constantin Dodoi este cercetat penal
 
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Înţepătura de căpuşe, pericolul care pândeşte în iarbă. Cum trebuie acţionat şi ce este total contraindicat

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările