Un autocamion a intrat într-o Dacia pick-up la Arcani

Un grav accident de circulaţie a avut loc în urmă cu puţin timp în apropierea comunei Arcani. Şoferul unei Dacii pick-up a ajusn la spital, iar motorina pe care o transporta s-a împrăştiat pe carosabil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şoferul unui autoturism Dacia pick-up a vrut să întoarcă, fără să se asigure. Maşina a fost lovită de un autocamion. Conducătorul a vrut să evite impactul şi a tras de volan. Cele două autovehicule au ieşit în afara părţii crosabile. Şoferul Daciei a fost rănit grav şi a fost transportat cu ambulanţa la spital. „Oprise să cumpere nişte şuruburi şi a vrut să plece. A întors, dar nu a văzut maşina. A avut noroc că a scăpat cu viaţă. A înţeles că are coastele rupte şi fracturi“, a spus un martor. Şoferul era angajatul unei firme private, care deţine o balastieră în localitatea Arcani. În Dacia pick-up se aflau mai multe butoaie cu motorină, combustibilul vărsându-se pe partea carosabilă.


Pentru a nu se produce derapaje, pe suprafaţa acoperită cu motorină a fost împrăştiat nisip.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: