Octogenară din Gorj dispărută de la domiciliu, căutată prin păduri de poliţişti, jandarmi şi localnici VIDEO

Octogenară din Gorj dispărută de la domiciliu, căutată prin păduri de poliţişti, jandarmi şi localnici VIDEO

Femeie care a dispărut de la domiciliu este căutată prin pădurile din apropierea satului

O femeie în vârstă de 84 de ani, din comuna gorjeană Stejari, a fost dată dispărută şi este căutată de localnici, împreună cu poliţişti şi jandarmi.

 
O bătrână în vârstă de 84 de ani, din comuna Stejari, este dată dispărută. Un vecin a anunţat poliţia în legătură cu dispariţia femeii. Potrivit poliţiei, Tudosie Angela de 84 de ani, din comuna Stejari, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit.
 
„La momentul plecării, femeia era îmbrăcată în trening de culoare neagru cu dungi albe şi încălţată în ghete de piele de culoare neagră.
 
S-a dispus punerea în urmărire la nivel naţional a femeii, fiind demarate activităţi de căutare şi identificare.
 
Cei care pot oferii informaţii pentru identificarea femeii sunt rugaţi să apeleze numărul  unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.
 
Pădurile şi câmpurile din apropierea satului sunt scotocite de către echipele de căutători, care speră să o găsească în viaţă pe bătrână. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările