Motocicliştii şi rockerii îşi dau întâlnire în Gorj: concert rock în faţa Peşterii Muierii şi paradă moto spectaculoasă pe Transalpina

Motocicliştii şi rockerii îşi dau întâlnire în Gorj: concert rock în faţa Peşterii Muierii şi paradă moto spectaculoasă pe Transalpina

Festivalul va avea loc la Peştera Muierii şi pe Transalpina

Sute de motociclişti şi iubitori ai muzicii rock sunt aşteptaţi la Peştera Muierii, din comuna Baia de Fier, şi pe Transalpina, pentru a participa la Slowride Transalpina Fest.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Slowride Transalpina Fest, cel mai mare festival moto organizat pe Transalpina, se va desfăşura timp de trei zile, între 14 şi 16 iulie. Pe scena amplasată în faţa Peşterii Muierilor vor concerta unele dintre cele mai apreciate trupe ale rock-ului românesc: Trooper, Altar, Bucovina, ZOB, Alex and The Fat Penguins şi mulţi alţii.
Participanţii vor putea petrece o mini-vacanţă, bucurându-se de o experienţă de festival completă: vor avea la dispoziţie zonă de campare cu toate facilităţile incluse, food & bar, concursuri moto cu premii, activităţi în aer liber, o zonă dedicată copiilor şi expoziţii de accesorii şi produse moto cu vânzare. Nu vor lipsi nici serile folk, la foc de tabără.
 
„SlowRiders RC aniversează 5 ani de prietenie şi plimbări moto, 5 ani de existenţă şi responsabilitate în trafic. Ne-am dorit ca această cifră să fie sărbătorită cum se cuvine şi am ales un loc în inima Carpaţilor, plin de istorie, frumuseţe şi spirit liber, de care să se bucure toţi fraţii noştri motociclişti şi nu numai”,
a declarat Bogdan Mitu, preşedintele SlowRiders RC.
 

Tricolorul României format din motociclete

 
Sâmbătă, 15 iulie, pe Transalpina, va fi format cel mai mare tricolor din motociclete, o premieră în cadrul paradei moto.
 
.Evenimentul va fi găzduit de Cristian Hrubaru, iar partenerul media al festivalului este Rock FM.
Toate detaliile despre Slowride Transalpina Fest pot fi găsite pe www.slowridetransalpinafest.ro.
 
Biletele pentru Slowride Transalpina Fest pot fi cumpărate online de pe Iabilet.ro şi din magazinele partenere Iabilet.ro, precum şi de la întrarea în zona de desfăşurare a festivalului. Preţul unui abonament pe toate cele 3 zile este de 40 de lei, la care se adaugă şi două jetoane pentru mici, şi de 15 lei pentru o zi de eveniment, cu un singur jeton inclus.
Evenimentul este organizat de SlowRiders RC, în parteneriat cu Primăria Baia de Fier, Prefectura Gorj şi Consiliul Judeţean Gorj.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: