Mesajul elogios al unui pacient pentru personalul medical care l-a tratat de COVID-19. „Ei sunt eroii mei“

Mesajul elogios al unui pacient pentru personalul medical care l-a tratat de COVID-19. „Ei sunt eroii mei“

Adi Burcea a transmis un mesaj elogios la adresa cadrelor medicale         Foto: facebook.com/ady.burcea

Un pacient care s-a infectat cu SARS-CoV-2 şi a fost tratat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a transmis un mesaj elogios la adresa personalului medical care a avut grijă de el.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adi Burcea a povestit într-un mesaj de pe pagina sa de Facebook că s-a îmbolnăvit de COVID-19, cu toate că era vaccinat.

Acesta a relatat experienţa pe care a avut-o într-o unitate a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, unde sunt trataţi bolnavii de COVID-19.Acesta îi consideră pe medicii care l-au tratat adevăraţi eroi:

„Duminica 03.10.2021,o tuse seacă se porneşte, iar respiraţia devine din ce în ce mai grea. Temperatura corpului urcă uşor la 38.7. Tot corpul intră într-o amorţeală, nu mai simt nimic! În mintea mea e haos. Nu am cum să am Covid, doar sunt vaccinat din iunie. Fac 2 teste, surpriză, negative amandouă! Ce e de facut? 112 am zis. Ei stiu cel mai bine. Am făcut cel de-al treilea test în ambulanţă, NEGATIV! Saturaţia oscila între 82-87%. Am ajuns la Spital, unde mi s-a făcut CT din care reiese că sunt infectat cu SARSCoV2. Sunt transferat a doua zi la ”Pasarela”. Tot personalul de aici, absolut TOT, cu care am avut contact s-a purtat cu mine de parca aş fi fost cea mai mare personalitate care le-a trecut pragul! EI SUNT EROII MEI! Nu înţelegeam dacă, totuşi sunt internat într-un spital din România, sau din altă ţară din Occident! Nuu, sunt într-un spital din Târgu Jiu, un spital de nota 10 unde activează nişte Eroi, care exact cum s-au comportat cu mine, aşa s-au comportat şi cu cei care au fost internaţi de-a lungul celor 14 zile în care am stat eu. Menţionez că la trei saloane distanţă, în aceeaşi perioadă a fost internată şi mama mea, cu o formă mai uşoară. Acelaşi tratament UMAN i-a fost aplicat şi ei de către personalul medical. Aceşti EROI DE LA PASARELĂ, cum le zic eu, merita felicitaţi. Va datorez viaţa mea!“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările