Imagine ilară din campania electorală. Fotografia unui candidat la Senat, purtată ca pe icoană

Imagine ilară din campania electorală. Fotografia unui candidat la Senat, purtată ca pe icoană

Fotografia cu liberalul care candidează la Senat, purtată ca pe icoană  FOTO: facebook.com/lucian.margineanu.96

Susţinătorii unui candidat PNL din Gorj la Senat s-au plimbat cu fotografia acestuia înrămată şi aşezată pe un stativ, asemenea unei icoane, pe uliţele mai multor comune.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
Campania electoralăj a căpătat aspecte ridicole în judeţul Gorj. Susţinătorii lui Ion Iordache, candidatul PNL Gorj la Senat, au mers pe uliţele satelor din apropierea oraşului Turceni cu fotografia înrămată şi aşezată pe un stativ a candidatului. Liberalii aflaţi în campanie electorală s-au fotografiat împreună cu localnicii şi poza candidatului. Fotografiile au fost postate, ulterior, pe Facebook. 
 
Ion Iordache este un om politic controversat. Acesta este unul dintre cei mai potenţi oameni de afaceri. El controlează o firmă de construcţii care are încheiate multe contracte din fonduri publice, cu diferite instituţii. De asemenea, Iordache deţine un important fond de vânătoare care se întinde pe sute de hectare. Declaraţia de avere a candidatului liberal se întinde pe zeci de pagini şi cuprinde clădiri, terenuri şi maşini de lux şi chiar o barcă. De asemenea, Ion Iordache mai este asociat, potrivit confidas.ro, la firma Greenadel Prod S.R.L., care are încheiate aproape 1.000 de contracte publice, cu 28 de angajaţi şi un profit net pe anul 2019 de peste 1,4 milioane de lei. 
De asemenea, acesta deţine monede din aur în valoare de 140.000 de lei, precum şi peste 1,3 milioane de lei în conturi bancare. 
 
Tot în timpul campaniei electorale, trei primari PSD din Gorj au apărut într-un clip electoral al lui Iordache şi chiar auj lăudat activitatea acestuia. 

Pe 6 decembrie votam Ion Iordache senator si echipa PNL Gorj! Om al locului, om al faptelor! #Hailatreaba!

Publicată de Lucian Margineanu pe Duminică, 29 noiembrie 2020

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările