Fost lider al lumii interlope din Gorj, avocat stagiar în baroul lui Bota. Coco Păun, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, a devenit avocat, din infractor

Fost lider al lumii interlope din Gorj, avocat stagiar în baroul lui Bota. Coco Păun, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, a devenit avocat, din infractor

Coco Păun a fost implicat, în ultima perioadă, în mai multe scandaluri legate de evacuări

Unul dintre foştii „capi“ ai lumii interlope din Târgu Jiu a devenit avocat stagiar în cadrul Uniunii Naţionale a Barourilor din România - structura Bota.

 
Potrivit listei cu avocaţii înscrişi în baroul paralel condus de avocatul Pompiliu Bota, la poziţa 1687 se află Constantin Păun. Acesta a figurează ca avicat stagiar, cu drept de a pune concluzii la judecătorii. Chiar şi numărul de telefon al lui Constantin Păun figurează pe lista Uniunii Naţionale a Barourilor din România - structura Bota. Contactat la numărul de telefon respectiv, Coco a negat că ar fi avocat: „Poate e o coincidenţă de nume. Nu sunt avocat“. 
 
A suferit mai multe condamnări 
 
Coco Păun a fost liderul unei grupări din Târgu Jiu, iar confruntările cu gaşca rivală condusă de Gelu Livezeanu ajunseseră să-i înspăimânte pe locuitorii municipiului Târgu Jiu. În primăvara anului 2000, celor două grupări ajunseseră să se bată cu săbiile în centrul oraşului, chiar în plină zi. O nouă conducere a fost numită atunci la conducerea Poliţiei Gorj, care a reuşit să aducă liniştea în oraş prin arestarea celor doi lideri ai lumii interlope. 
Coco Păun a fost condamnat definitiv în mai multe cauze, atât pentru bătăile sângeroase cu clanul rival, dar şi pentru o serie de infracţiuni economice, acesta fiind administratorul mai multor firme. 
De asemenea, Coco Păun a fost iubitul Biancăi Drăguşan. Aceasta a spus despre actualul avocat stagiar că avea un comportament foarte violent şi că chiar a supus-o la torturi. 
 
Nu ar fi fost primit în Baroul Gorj
 
Florin Homescu, avocatul Baroului Gorj, a spus că fostul interlop nu ar fi putut să devină avocat în cadrul Uniunii Naţionale a Barourilor din România:
„Nu sunt primiţi în barou cei care au comis infracţiuni care au adus atingere prestigiului profesiei, deşi au fost reabilitaţi“. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările