Donaţie din partea fiului unui cunoscut preot din Târgu Jiu, pentru spitalul care i-a salvat tatăl de la moarte

Donaţie din partea fiului unui cunoscut preot din Târgu Jiu, pentru spitalul care i-a salvat tatăl de la moarte

Andrei Porei a donat Institutului „Marius Nasta“ aparatură medicală

Andrei Porei, fiul unui cunoscut preot din municipiul Târgu Jiu, a donat aparatură medicală Institutului „Marius Nasta“ din Bucureşti, unde tatăl său, grav afectat de infecţia cu SARS-CoV-2, a fost salvat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Donaţia a constat în trei pulsoximetre profersionale. „Astăzi am reuşit să donez trei aparate Profesionale Pulsoximetru Gima OXY 100 la Institutul Marius Nasta Bucureşti.

În urma cu 3 luni, o echipă medicală de excepţie a reuşit să îl vindece pe tatăl meu de Covid-19! Echipa coordonata de Medicul Zaharia Dragoş Cosmin, asistent universitar, UMF Carol Davila Bucureşti Şef secţie, Medic primar pneumolog, doctor în ştiinţe medicale căruia îi mulţumesc din suflet in mod personal pentru ajutorul acordat.

Medicul pneumolog Dragoş Zaharia merită tot ajutorul pentru a avea o muncă cât mai uşoară în Secţia Verde de Covid-19 a Institutului Marius Nasta Bucuresti

Cu siguranţă veţi mai auzi de domnia sa.

Alături de colegii medici de la Institut, îşi dedică toată priceperea pentru noi.

Felicit din toată inima corpul medical al Institutului Marius Nasta!

Îi asigur de toată deschiderea, ajutorul şi aprecierea mea“, a transmis Andrei Porei pe pagina sa de Facebook.

Vindecat la Bucureşti

Părintele Adrian Porei a fost grav afectat de COVID-19 şi a fost transportat la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", după ce a fost internat în spitalul din Bucureşti.

Preotul a fost vindecat la Bucureşti, după un tratament de durată.

Familia Porei deţine o plantaţie de mure în judeţul Gorj şi, de curând, a înfiinţat pe fonduri europene cea mai mare plantaţie de zmeură din Oltenia. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările