Alegeri locale 2020. Zece alegători au votat de două ori primarul unei localităţi din Gorj

Alegeri locale 2020. Zece alegători au votat de două ori primarul unei localităţi din Gorj

Zece alegători din Mătăsari s-au ales cu dosare penale                                                  FOTO: Arhivă

Zece alegători din comuna Mătăsari, din judeţul Gorj, au votat de două ori primarul localităţii. Poliţiştii efectuează cercetări în acest caz.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„Poliţişti din cadrul Secţiei Nr. 3 Poliţie Rurală Motru s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la o secţie de votare din comuna Mătăsari, un număr de 8 persoane ar fi introdus în urna câte 2 buletine de vot pentru funcţia de primar, unul având stampila de control, celălalt nu, acest aspect fiind observat de către un bărbat care se prezentase pentru a şi exercita dreptul de vot. 
 
La o altă secţie de votare din comuna Mătăsari, poliţişti din cadrul Secţiei Nr. 3 Poliţie Rurală Motru s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că  două persoane au introdus în urna câte 2 buletine de vot pentru funcţia de primar, unul având stampila de control, celălalt nu, acest aspect fiind observat de către membrii comisiei.
 
În ambele cauze la faţa locului s-a deplasat echipă operativă constituită la nivelul subunităţii, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fraudă la vot“, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările