A murit tânărul poliţist din Gorj, care a fost rănit grav într-un accident rutier

A murit tânărul poliţist din Gorj, care a fost rănit grav într-un accident rutier

Alin Roşieanu s-a stins din viaţă în spitalul din Constanţa

Alin Roşieanu, tânărul poliţist de 21 de ani, originar din Motru, care a fost implicat în urmă cu aproximativ trei săptămâni într-un accident rutier, a murit în spitalul Municipal Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Acesta activa ca poliţist la Transporturi Feroviare Constanţa. Alin Roşieanu era pasager în maşina condusă de un coleg care a intrat într-un copac la ieşire din Cernavodă. Cei doi se aflau în timpul liber. 
Alin Roşieanu a fost rănit grav şi a fost internat la Terapie Intensivă. 
În urmă cu doar câteva zile, mai mulţi poliţişti din Gorj au mers la Centrul de Transfuzii Sanguine pentru a dona sânge pentru salvarera vieţii colegului lor. Din păcate, inima acestuia a încetat să mai bată. 
 
Prietenii poliţistului au postat mesaje prin care şi-au exprimat regretul: „Alin ne-a demonstrat tuturor ce înseamnă să lupţi cu toate puterile. Ne-a demonstrat că atunci când nu se mai poate, se mai poate puţin. Dar atunci când sistemul medical e împotriva ta şi nu luptă alături de tine, alegi să nu mai rămâi. În această dimineaţă inima lui a încetat să mai bată. Ştim că Alin este şi va fi mereu în sufletele noastre. El este îngerul nostru acum. Mulţumim tuturor celor care l-aţi ajutat în drumul său, vă suntem recunoscători! Mulţumim, Alin, că ai fost alături de noi şi ca ai luptat să rămâi. Ai fost prea bun, te iubim mereu".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările