A fost mărită capacitatea de internare a pacienţilor cu COVID-19 de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu

A fost mărită capacitatea de internare a pacienţilor cu COVID-19 de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu

Mai multe paturi pentru bolnavii de COVID-19

Capacitatea de internare a pacienţilor cu COVID-19 de la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a fost mărită.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj a dat avizul epidemiologic pentru suplimentarea cu două paturi a capacităţii acestei secţii. Astfel, de la 75 de paturi, capacitatea Secţiei Boli Infecţioase a crescut la 77“, se arată într-un comunicat al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Mai multe paturi şi la Terapie Intensivă

De asemenea, a fost transmisă spre avizarea DSP Gorj înfiinţarea a patru paturi pentru pacienţii depistaţi pozitivi în Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Târgu-Jiu, care vor staţiona aici pentru primirea asistenţei şi îngrijirilor medicale necesare, până la eliberarea unui loc într-o secţie care tratează pacienţi Covid sau într-un spital Covid.

„Spre avizarea DSP Gorj a mai fost transmisă şi suplimentarea paturilor la compartimentul Terapie Intensivă (ATI COVID-Pasarelă) şi ATI suspecţi din clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu. La ATI Covid, conducerea SJU Târgu-Jiu a solicitat suplimentarea cu trei paturi, iar la ATI suspecţi Covid- cu două paturi.

Toate cele cinci noi paturi suplimentate vor fi dotate cu ventilatoare“, se mai arată în comunicatul Spitalului Judeţean.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările