UPDATE Cei doi copii căutaţi de zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari din Dâmboviţa au revenit acasă

UPDATE Cei doi copii căutaţi de zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari din Dâmboviţa au revenit acasă

Zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari din Dâmboviţa caută doi copii care au plecat de acasă şi nu au mai revenit / FOTO Arhivă

Aproximativ 90 de oameni – poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari – caută, marţi seară, doi copii cu vârsta de 13 ani, care au plecat voluntar de acasă, în cursul zilei şi nu au mai revenit. Poliţia a făcut publice semnalmentele lor şi îi roagă pe cei care pot oferii indicii cu privire la locul în care s-ar afla să sune la 112.


UPDATE: Într-un final, cei doi minori au fost găsiţi pe raza localităţii Gura Ocniţei. Aceştia se afla in custodia poliţiştilor, fiind contactaţi reprezentanţii de la Direcţia Generală de Asistenta şi Protecţie a Copilului, pentru dispunerea măsurilor legale in consecinţă.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa cei doi copii sunt din localitatea Gura Ocniţei şi au plecat voluntar de la domiciliu, dispariţia lor fiind anunţată marţi. 
 
La activităţile de căutare participă aproximativ 90 de poliţişti, precum şi jandarmi, pompieri şi voluntari.
 
Unul dintre copii, o fată, se numeşte Petre Maria, are o 1,50 metri înălţime, 50 de kilograme, păr lung blond, ochi albaştri şi era îmbrăcată cu un tricou de culoare gri. În picioare purta pantofi sport de culoare roz, iar în spate purta un rucsac. Al doilea minor, Ştefan Robert Damian, are o înălţime de 1,50 metri., 45 de kilograme, păr negru tuns scurt, ochi căprui şi era îmbrăcat cu un pulover de culoare roşie.
 
Cei care pot oferi informaţii pentru găsirea celor doi sunt rugaţi să sune la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, menţionează poliţia judeţeană Dâmboviţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările