Spectacol cu conţinut sexual explicit, la Teatrul Tony Bulandra

Spectacol cu conţinut sexual explicit, la Teatrul Tony Bulandra

Teatrul Tony Bulandra vă invită, duminică 12 mai, la ora 19:00, în Sala Mare, la spectacolul Balcanicele, unul dintre cele mai bune spectacole din România, alese de revista Yorik în anul 2015.

Distribuţie: Andreea Tănase,  Carmen Ionescu,  Tache Florescu,  Liviu Cheloiu,  Elisabeta Râmboi, Ioana-Maria Repciuc, Catalin Mares, Liviu Pintileasa.
 
Balcanicele este un spectacol puternic din punct de vedere politic, întrucât este vorba despre drama inimaginabilă a femeilor musulmane din Bosnia, în timpul conflictului armat cu Serbia, la sfârşitul secolului XX.
 
Este un spectacol despre evenimente reale trecute sub tăcere în mod sistematic, nu doar de comunitatea internaţională, ci şi de chiar victimele lor.
 
„Violurile sistematice ale femeilor musulmane de către soldaţii sârbi aflaţi sub ordin, într-un plan fără precedent de a provoca sarcini, pentru a creşte ponderea de populaţie sârbă din teritoriul Bosniac sunt un capitol deosebit de dur al istoriei recente, şi al istoriei cruzimii umane în general. Imposibilitatea relatării acestor atrocităţi este scrisă chiar în natura credinţei islamice, întrucât recunoaşterea acestor evenimente ar submina total însăşi ţesătura fundamentală a familiei în cadrul paradigmei culturale islamice. Din acest motiv, spectacolul Balcanicele îşi propune să dea voce, să atragă atenţia asupra acestui fenomen, pentru a problematiza tăcerile la care ne supunem şi validitatea motivelor pentru care refuzăm comunicarea, la toate nivelurile interacţiunii interumane – de la familie la politică externă”, se arată într-un comunicat al Teatrului Tony Bulandra,
 
Piesa nu este recomandată copiilor sub 16 ani, fiind vorba de continut sexual explicit.
 
Poţi comanda bilete online aici.
 
Sau aici:
 
- Telefonul agenţiei de bilete a teatrului: 0245.210.046;
- WhatsApp: 0799.759.012;
- E-mail: rezervari@tonybulandra.ro
- Agenţia de bilete a teatrului: Bulevardul Regele Carol I nr. 43
- Program de lucru: L – D: 09.oo -19.00
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: