Proprietara unei florării ameninţă că îşi dă foc. Autorităţile au venit să îi demoleze clădirea VIDEO

Proprietara unei florării ameninţă că îşi dă foc. Autorităţile au venit să îi demoleze clădirea VIDEO

A fost circ, în Piaţa 1 Mai, din Târgovişte, la o acţiune de demolare. Proprietara unei florării, care nu şi-a mai plătit chiria de ani de zile, s-a baricadat în magazin aruncând cu benzină, sub ameninţarea că îşi dă foc dacă autorităţile nu îi dau voie să funcţioneze în continuare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Când a văzut autorităţile, proprietara florăriei s-a baricadat în magazin şi a aruncat peste tot cu benzină, ameninţând că îşi dă foc dacă autorităţile nu îi dau voie să funcţioneze în continuare. 
 
La mijloc există o hotărâre judecătorească, potrivit căreia, proprietarii florăriei ar fi trebuit să aducă terenul la starea iniţială după expierarea contractului, lucru pe care ar fi trebuit să îl facă acum mulţi ani. 

Oamenii au fost somaţi de Primăria Târgovişte să elibereze terenul, dar nu au făcut asta, iar autorităţile s-au prezentat la termenul scandent pentru a demola clădirea. 

Totul s-a transformat într-un scandal uriaş. 

Primăria a ajuns la un numitor comun cu fiica proprietarei, în sensul că vor trebui să plătească toate sumele restante şi, ulterior, se vor putea înscrie din nou la licitaţie pentru prelungirea contractului de închiriere.
 
 
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte s-au deplasat în Piaţa 1 Mai şi au intervenit  pentru a împiedica producerea oricărui eveniment negativ ca urmare a unei sesizări referitoare la faptul că o femeie ameninţă cu autoincendierea pe fondul unei nemulţumiri în ceea ce priveşte decizia primăriei de a demola o construcţie cu destinaţia de spaţiu comercial pe care acesta îl foloseşte. Ca urmare a activităţilor desfăşurate, femeia a fost convinsă să renunţe la intenţia de autoincendiere, iar la acest moment avocaţii acesteia şi reprezentanţi din cadrul primăriei negocieaza soluţionarea pe calea amiabilă a diferendului, urmând să se încheie acte administrative în acest sens”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările