Managerul Spitalului din Găeşti îi „trasează sarcini” viitorului ministru al Sănătăţii: „Asta vreau!”

Managerul Spitalului din Găeşti îi „trasează sarcini” viitorului ministru al Sănătăţii: „Asta vreau!”

Laurenţiu Beluşica FOTO Arhiva Adevărul

Devenit cunoscut după contrele cu Raed Arafat, managerul Spitalului Găeşti, Laurenţiu Beluşica, atrage atenţia cu o postare pe Facebook în care cere viitorului ministru al Sănătăţii dotări de top pentru unitatea sanitară pe care o conduce.

Ştiri pe aceeaşi temă

Managerul Spitalului Găeşti Laurenţiu Beluşica îşi prezintă, într-o postare pe Facebook, aşteptările de la viitorul ministru al Sănătăţii, căruia în „trasează sarcini” precise, constând în dotări de top pentru spitalul pe care-l conduce: 100 de reductoare oxigen, împrumut o staţie de stocare oxigen anestezişti şi un operator de barocameră.

„Ce aştept eu de la viitorul meu ministru.   Să-mi dea 100 de reductoare oxigen, împrumut o staţie stocare oxigen (până când o iau eu pe a noastră prin program), 4 anestezişti şi  un operator de barocameră”, afirmă medicul.

El precizează şi ce oferă în schimb.  „135 de paturi pentru Covid spitalizare continuă, 8 de AŢI cu linie de gardă şi tot personalul spitalului care a îngrijit pînă acum aproape 1500 de pacienţi covid”, scrie Laurenţiu Beluşica.

De asemenea, el anunţă că luni, la şedinţa DSP cu CNAS, a constat că are sprijinul total al celor două instituţii, cărora le mulţumeşte.

Managerul Spitalului Găeşti a solicitat în repetate rânduri alocarea uneia dintre cel patru camere hiperbare aflate în dotarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, având dispute dure pe acest subiect cu şeful DSU Raed Arafat.

Vă recomandăm şi:

Managerul Spitalului Găeşti insistă pentru o cameră hiperbară: Nu mai avem locuri cu oxigen în Secţia COVID adulţi. Punerea în funcţiune a camerei ar dura 7-8 zile

Cîţu: Vom face vaccinul cât mai accesibil. Dozele de vaccin vor fi cât mai accesibile pentru fiecare cetăţean

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările