FOTO VIDEO Cum se antrenează jandarmii din Bucureşti, la Centrul de Pregătire Ochiuri

FOTO VIDEO Cum se antrenează jandarmii din Bucureşti, la Centrul de Pregătire Ochiuri

Centrul de Perfectionare a Pregatirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri este subordonat doar Inspectoraului General de Jandarmi

Jandarmii de la Direcţia Geneală a Jandarmeriei Bucureşti au avut parte de explozii, grenade lacrimogene şi bătaie aproape corp la corp. Ei au efectuat un stagiu de antrenament la Centrul de Pregătire şi Perfecţionare a Jandarmilor de la Ochiuri, din Dâmboviţa, singurul de acest gen din ţară.

 
Câteva zeci de jandarmi de la Direcţia Geneală a Jandarmeriei Bucureşti s-au antrenat timp de mai multe zile, la Centrul de Pregătire şi Perfecţionare a Jandarmilor de la Ochiuri, jud. Dâmboviţa, pentru a face faţă situaţiilor reale. 
 

Trupele de intervenţie au fost nevoite să restabilească ordinea şi linistea publică într-o piaţă, dar şi să poarte negocieri pentru a împiedica un bărbat supărat pe viaţă să se arunce de la etaj. Jandarmii din Bucureşti au fost educaţi să intervină în forţă doar atunci când situaţia o cere.
 
Centrul de Perfectionare a Pregatirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri este subordonat doar Inspectoraului General de Jandarmi. A fost construit în 2005 şi este al unul dintre cele patru centre de acest fel din toată Europa.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările