European Business Assembly a premiat Universitatea Valahia pentru a treia oară

European Business Assembly a premiat Universitatea Valahia pentru a treia oară

Universitatea a obţinut aceeaşi nominalizare în anul anterior şi în anul 2013

Comitetul Socrates al European Business Assembly a recunoscut încă o dată activitatea de succes a universităţii târgoviştene. Universitatea „Valahia” din Târgovişte a fost nominalizată pentru a treia oară ca fiind „Cea mai bună universitate regională”, datorită profesionalismului, dezvoltării şi realizărilor în domeniul ştiinţific şi educaţional, precum şi pentru nivelul înalt de pregătire al absolvenţilor.

Universitatea a obţinut aceeaşi nominalizare în anul anterior şi în anul 2013.
 
Şi în acest an, rectorul Universităţii „Valahia” din Târgovişte, conf.univ.dr. Călin D. Oros a fost nominalizat la titlul de „Cel mai bun manager al anului în domeniul ştiinţei şi educaţiei”, fiindu-i recunoscute meritele excepţionale în activitatea profesională.
 
Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la data de 20 decembrie 2016 în capitala mondială a ştiinţei şi educaţiei – Oxford, Marea Britanie, în cadrul Summitului Liderilor „Investiţie în ştiinţă şi educaţie: investiţie în viitor”.
 
Summitul Liderilor este un forum anual al investitorilor, al oamenilor de ştiinţă, al rectorilor din întreaga lume. Pe lângă decernarea premiilor, ediţia va cuprinde şi o conferinţă în care se vor dezbate noile trenduri în ceea ce priveşte învăţământul superior, învăţământul la distanţă, promovarea programelor şi metodologiilor educaţionale moderne, prezentarea realizărilor ştiinţifice şi a soluţiilor inovative, cooperare şi parteneriate internaţionale în domeniul educaţiei şi ştiinţei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările