Bărbat din Găeşti, surprins când găseşte un telefon pe o bancă şi pleacă, fără să anunţe Poliţia VIDEO

Bărbat din Găeşti, surprins când găseşte un telefon pe o bancă şi pleacă, fără să anunţe Poliţia VIDEO

O femeie din Hulubeşti a rămas fără telefonul mobil, dar şi fără acte importante care se aflau în husa aparatului, uitat pe o bancă şi luat de un trecător, în faţa Parcului Central.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia avea acte importante în husa telefonului pierdut, aşa că a făcut un apel la cel care i l-a luat să i-l returneze. 
 
„Vă rog să mă ajutaţi să-l recuperez. Am nevoie de acele documente, dar şi de telefon. Sper ca persoana care l-a găsit sa mi-l înapoieze”, a scris păgubita pe reţelele sociale. 
 
În Găeşti a fost realizat un sistemul de supraveghere stradal performant, aflat în gestionarea Poliţiei Locale. Astfel, oamenii legii au surprins momentul în care un bărbat ia telefonul şi pleacă.
 
Persoana care a găsit telefonul are termen 10 zile să returneze telefonul cu tot cu actele din el, conform art. 243 Cod Penal. Fapta se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.
 
Sursa video: cronica-gaestiului.ro

Vă recomandăm să mai citiţi: 

VIDEO Scandal la intrarea în UPU Târgovişte. Un paznic şi un tânăr s-au luat la bătaie

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările