„A apus...”. Mihai Răducanu a fost găsit mort în propriul apartament

Fosta glorie a CS Târgovişte trăia o adevărată dramă după ce a acumulat datorii mari către stat şi se despărţise de soţia sa. Apropiaţii fostbalistului spun că Fiscul îi bătea din ce în ce mai des la uşă pentru a-şi recupera datoriile. Noaptea trecută, după ce nu l-au mai văzut de câteva zile, vecinii bărbatului au sunat la pompieri care au venit şi au spart uşa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotbalul târgoviştean e în doliu, după ce noaptea trecută, fosta glorie a CS Târgovişte, Mihai Răducanu, a fost găsit fără suflare în apartamentul său din microraionul cinci. Vecinii săi s-au mirat că nu l-au mai văzut de câteva zile aşa că au sunat la 112. Pompierii au venit primii şi au spart uşa de la intrare, găsindu-l pe fotbalist zăcând în patul din dormitor.

L-au răpus neajunsurile

La 45 de ani, Mihai Răducanu era falit iar probleme îl loveau din toate părţile. Nu mai avea serviciu iar soţia şi fata sa de 25 de ani l-au părăsit. “S-a întâmplat cu el ce s-a întâmplat cu foarte mulţi fotbalişti după revoluţie, a rămas fără bani. pentru că nu l-a mai băgat nimeni în seamă. Avea probleme şi cu nevasta şi a dat puţin şi în patima băuturii. Nevasta a fugit de la el. Ea era pipiţa d-aia de noapte. Acum nevasta sa stă cu altul. A avut viaţa dezordonată”, ne-a declarat Ion Pitaru, fost antrenor al juniorilor de la CSM Târgovişte.

Fiscul îi bătea din ce în ce mai des la uşa pentru a-şi recupera datoriile. „Avea probleme şi cu casa, avea datorii mari. Era aproape să îi scoată apartamentul la licitaţie şi vă daţi seama că în ziua de azi e greu. Avea zeci de milioane de lei datorii. S-au adunat prea multe şi la ei”, mai spune Pitaru.
Ultima dată Răducanu a lucrat la o bază sportivă de la marginea Târgoviştei unde câştiga cu greu câteva milioane pe lună.

Era extrem de abătut în ultima vreme

Foştii săi colegi cu care a mai ţinut legătura povestesc că Răducanu le cerea bani împrumut pentru a-şi achita dările către stat. „M-am întâlnit cu el acum o săptămână. Era foarte supărat, foarte abătut. Mi-a spus că are ceva probleme familiale. Ştiam că nu prea se descurcă cu banii. Chiar mi-a cerut ajutorul dar nu am putut să-l ajut”, povesteşte Marius Vişan, fotbalist care a jucat alături de Răducanu la CS Târgovişte din ‘86 până în ’91.

Lumea îl ştia de Gonzo

Mihai Răducanu a fost adus la CS Târgovişte în 1986 de către Cornel Dinu, de la Jiul Petroşani. Junioratul şi l-a făcut la Dinamo Bucureşti. Era un un tip prietenos şi nu se certa cu nimeni, spun apropiaţii. Era talentat şi lovea cu stângul cum nimeni nu o făcea. În oraş, lumea îl ştia de Gonzo.
Poliţiştii criminalişti spun că cel mai probabil, fostul fotbalist a murit de inimă rea. „Nu sunt suspiciuni cu privire la cauza morţii. Pe corpul bărbatului nu au fost găsite urme de violenţă. Doar în urma autopsiei se poate spune care a fost cauza morţii”, a declarat agent Rebeca Ştefan, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

citeste totul despre: