Un bărbat şi-a fotografiat copilul de 3 ani cu ştreangul de gât pentru a se răzbuna pe iubita care l-a părăsit: „Mi-a spus că mi-a omorât băiatul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: captură
FOTO: captură

Cristina Georgiana Tcaci, mama unui băieţel de nici trei ani, trăieşte un adevărat coşmar din cauza fostului său iubit, care este tatăl copilului. Deşi a agresat-o, ameninţat-o cu moartea şi a încălcat ordinul de protecţie emis pe numele său, Vasile Duduman este în libertate. Femeia nu se teme doar pentru viaţa ei, ci şi pentru cea a copulului său.

Cristina Georgiana Tcaci, de 20 de ani, a decis să se despartă de Vasile Duduman, de 32 de ani, în urmă cu trei luni. Femeia s-a mutat acasă la părinţii ei cu tot cu copil. A luat această decizie după ce a fost bătură de mai multe ori.

Bărbatul nu a acceptat situaţia şi a continuat să-i facă viaţa un calvar.

La începutul lunii septembrie, Duduman şi-a fotografiat copilul în vârstă de nici trei ani cu un ştreang în jurul gâtului, după care i-a trimis imaginea fostei sale iubite, spunându-i că a omorât copilul. Femeia a fugit repede la Poliţie şi însoţită de oamenii legii s-a dus acasă la Duduman, unde a constatat că micuţul era în viaţă.

„A venit de la muncă din străinătate şi a vrut să-şi vadă copilul. Eu m-am opus, dar Poliţia mi-a spus că el poate să ia copilul prin termeni legali. L-am lăsat să stea cu copilul o oră. Când mi-a trimis poza mi-a spus că l-a omorât. M-am dus la Poliţie şi apoi la el acasă şi, din fericire, copilul era bine”, a declarat Cristina Georgiana Tcaci pentru „Adevărul”.

Femeia s-a adresat Judecătoriei Rădăuţi, solicitând emiterea unui ordin de protecţie, lucru care s-a şi întâmplat.

Decizia judecătorului nu l-a determinat pe Duduman să se liniştească, dimpotrivă. El a încălcat ordinul de restricţie, a continuat să-şi ameninţe fosta iubită, ba chiar a oprit-o pe stradă şi i-a spus că o omoară şi i-a distrus telefonul mobil. O zi mai târziu a intrat în magazinul în care lucrează femeia, a continuat să o agreseze verbal şi a aruncat cu telefonul în ea. Atunci a intervenit un client al magazinului şi l-a scos afară.

Pentru că a făcut deja două plângeri la Poliţie, pentru că obţinut un ordin de restricţie pe care Duduman l-a încălcat, Cristina Georgiana Tcaci se teme pentru viaţa ei şi a copilului său.

„Nu s-a lăsat nicio măsură. Să-şi facă poliţiştii meseria”, a completat tânăra.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite