Român omorât într-o staţie de metrou din Bruxelles. Fratele său se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital

Român omorât
într-o staţie de metrou din Bruxelles. Fratele său se zbate între viaţă şi
moarte pe patul de spital

Staţia de metrou Bockstael din Bruxelles. FOTO www.deredactie.be

Doi fraţi din comuna suceveană Ipoteşti au fost implicaţi într-o altercaţie într-o staţie de metrou din capitala Belgiei. Unul dintre ei a fost omorât, iar celălalt a ajuns în stare gravă la spital.

Duminică seara, 10 decembrie 2017, doi români, care sunt gemeni, au fost implicaţi într-o altercaţie violentă produsă în staţia de metrou Bockstael din capitala Belgiei, Bruxelles. Unul dintre aceştia a decedat, în timp ce celălalt a ajuns în stare gravă la spital.

„O altercaţie violentă a avut loc noaptea trecută (n.r. – 10 decembrie a.c.), la ora 22.30, la staţia de metrou Bockstael din Bruxelles, în care au fost implicaţi 12 oameni, care s-au atacat reciproc cu cuţitele. Trei persoane au ajuns la spital, una dintre ele pierzându-şi viaţa. Acesta este un tânăr de 29 de ani, de naţionalitate română”, au spus jurnaliştii de la www.rtl.be.

Patru suspecţi au fost arestaţi preventiv pentru omor şi tentativa de omor. Aceştia urmau să fie prezentaţi în faţa judecătorilor. Cei doi răniţi continuă să fie internaţi la spital, starea lor de sănătate fiind încă gravă, deşi medicii au reuşit să-i stabilizeze.

Altercaţia a fost filmată parţial de către camerele video de la metrou, astfel că autorităţile belgiene continuă cercetările pentru a identifica toate persoanele implicate în altercaţie şi pentru a stabili gradul de participare a fiecăreia.

Confrom site-ului www.monitorulsv.ro, românii implicaţi în altercaţia de la metroul din Bruxelles sunt doi fraţi gemeni din comuna suceveană Ipoteşti. Constantin Senciuc ar fi bărbatul român omorât cu mai multe lovituri de cuţin, în timp ce fratele său Gheorghe Senciuc se află în stare gravă la spital.

„Este vorba de fraţii gemeni Constantin şi Gheorghe Senciuc, originari din Ipoteşti. Din primele informaţii se pare că în cazul lui Constantin Senciuc s-a declarat decesul, în timp ce Gheorghe Senciuc a fost operat de două ori şi este internat în spital în stare gravă”, au arătat cei de la Monitorul de Suceava.

Alte ştiri pe această temă:

Filmul tragediei de la staţia de metrou Dristor, unde Alina Ciucu a fost împinsă în faţa metroului de o femeie de 36 de ani

VIDEO Cum s-a luptat să-şi salveze viaţa prima tânără împinsă în faţa metroului de criminala din Craiova

VIDEO Mama criminalei de la metrou a încercat să-şi interneze fiica la psihiatrie în urmă cu două luni: „Ni s-a spus că nu e un pericol“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: