Pedeapsa aspră pe care a primit-o un hoţ de biciclete. De ce nu i-au mai dat judecătorii a doua şansă

Pedeapsa
aspră pe care a primit-o un hoţ de biciclete. De ce nu i-au mai dat judecătorii a doua şansă

FOTO: opiniatimişoarei.ro

Andrei Sava a fost judecat pentru că a furat 12 biciclete, care, în mare parte, au fost recuperate de poliţişti. În dosar, a mai fost judecat un alt bărbat care a cumpărat una dintre bicicletele furate, el fiind acuzat de tăinuire în formă continuată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andrei Sava, de 24 de ani, a fost condamnat la aproape 7 ani de închisoare pentru că a furat 12 biciclete. Tânărul a fost condamnat, într-o primă fază, de Judecătoria Suceava, după care pedeapsa a fost menţinută de Curtea de Apel. În dosar mai apare numele lui Dorin Aelenei, unul dintre clienţi. Acesta a fost judecat pentru tăinuire, dar a fost achitat de instanţă.

Andrei Sava a avut parte de o pedeapsă aspră pentru că este recidivist şi a comis furturile în perioada de recidivă post condamnatorie. 

Tânărul a avut probleme cu legea încă de la vârsta de 18 ani. În 2013, a tâlhărit o grefieră pe strada Vasile Bumbac din municipiul Suceava. Atunci, tânărul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: