Incendiu în clubul Colectiv. Sucevenii nu au avut unde să doneze sânge pentru victime. Centrul de transfuzii, închis sâmbătă şi duminică

Incendiu în clubul Colectiv. Sucevenii nu au avut unde să doneze sânge pentru victime. Centrul de transfuzii, închis sâmbătă şi duminică

Centrul de Transfuzie Sanguină Suceava a rămas închis sâmbătă. FOTO: Dinu ZARĂ

Sucevenii care ar fi vrut să doneze sânge pentru a ajuta victimele incendiului din clubul Colectiv nu au avut unde. Centrul de Transfuzie Sanguină Suceava a rămas închis sâmbătă, 31 octombrie, pentru că instituţia nu are program de funcţionare în week-end.

Ştiri pe aceeaşi temă

În Bucureşti, dar şi multe alte oraşe din ţară, mii de persoane s-au prezentat în cursul zilei de sâmbătă la centrele de transfuzii pentru a dona sânge în sprijinul victimelor incediului tragic din clubul Colectiv din Capitală.

Oamenii au decis să doneze sânge după ce au existat apeluri de ajutor din partea autorităţilor, dar şi a rudelor victimelor.

Sucevenii care ar fi vrut poată se doneze sânge pentru victimele incendiului din clubul Colectiv nu au avut unde. Centrul de Transfuzie Sanguină Suceava a rămas sâmbătă închis.

Conform programului de funcţionare afişat pe pe uşa instituţiei, sucevenii pot dona sânge doar în zilele lucrătoare, de luni până vineri, între orele 8.00 - 12.30, iar sâmbăta şi duminica sunt zile libere.

Pe uşa instituţiei este însă afişat un număr de telefon mobil - 0745 230 259 - la care se poate apela pentru urgenţe sau informaţii privind livrarea de sânge din zilele libere.

Centrul de Transfuzie Sanguină Suceava este situat pe bulevardul 1 Mai, între sediul Inpsectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi Spitalul Vechi, în dreptul intersecţiei cu strada Scurtă.

În urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei şi-au pierdut viaţa 27 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi. La acest moment, 146 de persoane sunt internate la 12 spitale din Bucureşti.

Pe aceeaşi temă:

UPDATE Incendiu în Club Colectiv. Mărturii: „Ieşirea era prea îngustă şi oamenii s-au căţărat unii peste alţii“. Medic: „Din '77 n-am mai văzut aşa ceva”

Incendiu în Clubul Colectiv. Revolta unui tânăr pe care l-a ocolit moartea: Cei care mergeau în Colectiv nu sunt boschetari care trăiau de pe o zi pe alta

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările