Bărbat ucis de soţie cu o singură lovitură de cuţit în inimă. Cum a încercat femeia să scape de cătuşe

Bărbat
ucis de soţie cu o singură lovitură de cuţit în inimă. Cum a
încercat femeia să scape de cătuşe

FOTO: Adevărul

O femeie din comuna Preuteşti a judeţului Suceava a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, pentru că şi-ar fi ucis soţul cu o singură lovitură de cuţit, după care a încercat să muşamalizeze fapta.

Crima s-a produs în satul Arghira, din comuna Preuteşti, Suceava, în seara zilei de sâmbătă, 1 mai. 

Elena Bălan (53 de ani) a sunat la 112 spunând că o persoană a decedat în locuinţa sa. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constat că bărbatul decedat era Dănuţ Bălan, de 47 de ani, soţul Elenei Bălan.

Femeia le-a spus poliţiştilor că în ziua respectivă, mai exact la ora 15.00, soţul ei s-a întins pe canapeaua din faţa casei pentru că nu se simţea prea bine şi i-a cerut să-i aducă o pernă. Soţia susţine că i-a adus perna, după care s-a dus la un cumnat ca să cumpere grâu.

Când s-a întors acasă, ar fi pus mâna pe soţ şi ar fi constatat că nu mai prezenta semne vitale.

Când au examinat cadavrul, legiştii au descoperit o plagă înţepată în zona sternului, iar pe îmbrăcăminte tăieturi cu o lungime de 1 cm.

În urma necropsiei s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute consecutive hemopericardului secundar unei plăgi înţepat-tăiate cardio-pericardice ce s-a putut produce prin lovire cu un corp înţepător-tăietor.

Apoi, oamenii legii au găsit arma crimei în locuinţa femeii, un cuţit cu o substanţă brun-roşcată pe lamă.

Într-o primă fază, femeia le-a spus anchetatorilor că nu are idee cum s-a produs tragedia. Poliţiştii au stabilit ulterior că, sâmbătă, cei doi soţi au purtat discuţii în contradictoriu, după ce au consumat băuturi alcoolice. În timpul disputei, soţia şi-a înjunghiat soţul o singură dată în zona inimii.

Suspecta a fost reţinută pentru 24 de ore, după care a fost trezentată Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de „violenţă în familie” raportată la infracţiunea de „omor”.

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările