Ştefan Mandachi, „părintele” autostrăzii de un metru, se mută la Cluj. Ce l-a convins să părăsească Suceava

Ştefan
Mandachi, „părintele” autostrăzii de un metru, se mută la Cluj. Ce l-a convins să
părăsească Suceava

FOTO: Facebook/Ştefan Mandachi

Antreprenorul sucevean Ştefan Mandachi a anunţat, joi, 6 august că se va muta la Cluj-Napoca. Omul de afaceri devenit cunoscut pentru campania #ŞîEu „România vrea autostrăzi” a făcut anunţul după ce şi-a lansat la TIFF „30 de ani şi 15 minute”, film documentar despre infrastructura din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştefan Mandachi a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook. El a încărcat o fotografie în care apare alături de publicul festivalului de film.

„Mă mut la Cluj! Mulţumesc tuturor!”, a scris Ştefan Mandachi.

Într-un alt mesaj, Mandachi a arătat că se află în Cluj unde îşi lansează filmul documentar ”30 ani şi 15 minute”

„Atenţie! Filmul ”30 ani şi 15 minute” va avea DOUĂ proiecţii la TIFF, în 5 şi în 8 august dar în LOCAŢII DIFERITE: cea din 5 la Club Transilvania şi cea din 8 la Vlaha. PREMIERA OFICIALĂ ESTE ÎN 8 august. O prietenă a comandat online 12 bilete (şi-a planificat să ajungă pe 8 august, ea credea că e o singură proiecţie) dar când s-a uitat, din greşeală le comandase de fapt, în data de 5 august.

(Dacă e cineva din Cluj şi şe vrea, le donează Baciu Oana Maria). Noroc că a fost inspirată să verifice, altfel nu ar fi putut intra (şi eu n-aş fi putut face nimic pt. ea, chiar dacă venea de la Iaşi la Cluj, pt. că nu organizez eu evenimentul ci TIFF). RECAPITULĂM: Premiera oficială a filmului, unde voi fi şî eu şî echipa (şi câţiva protagonişti) va fi în data de 8 august 2020 la Vlaha! Dar mai este o proiecţie şi în 5 august 2020 la Club Transilvania (unde sper să ajung şîeu)”, a transmis Mandachi.

Citeşte şi: 

Reacţia halucinantă a tatălui unei tinere din grupul ajuns focar de COVID-19 pe litoral: „Şi-au întrerupt vacanţa din cauza acestei mascarade”

Reacţia lui Nelu Tătaru după ce Alexandru Rafila a râs la declaraţiile sale


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările